2021. július 29., csütörtök

Cortez és Malinche (Marina) azték hercegnő 1755 - metszet, antik keretben - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

"Marina und andere Frauenspersonen, die dem Cortes gegeben worden"
első megjelenés:
Allgemeine Historie der Reisen zu Wasser und Lande; oder Sammlung aller Reisebeschreibungen, welche bis itzo in verschiedenen Sprachen von allen Völkern ... Worinnen der wirkliche Zustand aller Nationen vorgestellet, und das Merkwürdigste, Nützlichste und Wahrhaftigste in Europa, Asia, Africa und America ... Leipzig bey Arkstee und Merkus; gedruckt bey Johann Gottlob Jmmanuel Breitkopf, 1755
keret mérete 35x27 cm, kép mérete 31x22 cm
Tisztelt Gyűjtőtárs!
-         Személyes átvétel esetén csak készpénzfizetés lehetséges.
 
A küldemény elvesztése esetén a posta vagy a futárszolgálat hibájáért nem áll módunkban felelősséget vállalni, mivel a postaköltség alapdíja (ajánlott) nem tartalmazza a tétel összegének visszatérítését, és éppen ezért a vételárat nem térítjük vissza. Amennyiben kívánja, kérhet értékbiztosítást, amely esetben a posta garantálja a kártalanítást, ennek összege azonban a vásárlót terheli.
 
A tétel az aukció ideje alatt előre egyeztetett időpontban megtekinthető.
A megnyert tételek átvételére az aukció lezárásától számított 14 nap áll rendelkezésre, ha ez idő alatt a vásárló semmilyen formában nem nyilatkozik arról hogyan, illetve milyen formában kívánja átvenni, úgy tekintjük, hogy az adás-vétel nem jött létre, és nem tart igényt a megnyert darabokra.
A pénzvisszafizetési garancia jogos igény esetén 5 munkanap. Cégünk a vételár összegét a darabok visszaérkezése után fizeti vissza.
Amennyiben a darabokat személyesen szeretné átvenni úgy belvárosi irodánkban heti két alkalommal erre lehetőséget biztosítunk a vásárlás értékétől függetlenül.
Ha valamiben nem biztos, inkább KÉRDEZZEN, mielőtt licitál!
Kérem, csak az licitáljon, aki feltételeinket elfogadja!
 
Sikeres licitálást kívánunk!
Monetarium Kft

Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-29 19:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése