2020. szeptember 24., csütörtök

Leni Riefenstahl - Akarat diadala / Hit győzelme - RITKA - Jelenlegi ára: 3 000 Ft


LENI RIEFENSTAHL: Az akarat diadala
 
A világhírű filmrendező dokumentumfilmje az 1934-es Nemzetiszocialista Pártnapokról világszerte elismert, mint a filmművészet utolérhetetlen, lenyűgöző remekműve. A művészet erejével, sajátos ragyogó technikával hűen tárja elénk Hitler történelmi egyénisége által meghatározott Mozgalom szellemiségét. A digitálisan felújított új DVD kiadás minden korábbi változatnál kiválóbb minőségben nyűgözi le a nézőt.
Fekete-fehér, 113 perc. Eredeti német hang, magyar felirat. DVD
 
 
LENI RIEFENSTAHL: A hit győzelme
 
Leni Riefenstahl sokáig elveszettnek hitt első mesterműve „ A hit győzelme” volt, első, amelyben új eszközöket alkalmazott és sajátos eljárásokat fejlesztett ki, hogy a nézőt áthassa a milliókat lelkesítő mozgalom szellemisége. A film nagyban hasonló a későbbi „ Akarat diadala” felépítéséhez.   „ A hit győzelme” mély bepillantást nyújt a nemzetiszocialista világnézetet átható hit és hősiesség ma már szinte ismeretlen és ma is tiszteletet keltő, magával ragadó szellemébe.
Bónusz film: Leni Riefenstahl: Nürnbergi ünnep
Fekete-fehér, 87 perc. Eredeti német hang, magyar felirat. DVD   
Magyarországon vásárolt kereskedelmi forgalomban már nem kapható rikta film!  
Mind a 4 film 5000Ft-ba vihető...!! !
2003 szeptember 8 – án halt meg Leni Riefenstahl rendezőnő, aki leginkább arról ismert, hogy Hitler kedvelt filmese volt
A rendezőnő legismertebb alkotásai kétségtelenül a náci rezsimhez fűződtek: Hitler kegyenceként Riefenstahl rendezhette az 1934-es nürnbergi náci seregszemlét, Az akarat diadala címmel, majd az 1938-as Berlini Olimpia dokumentum-reklámfilmjeit.
 
 
 


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2020-09-24 16:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése