2016. július 30., szombat

QTX SG300, XLR, széllel szembeni védelem, shotg... - Jelenlegi ára: 12 990 Ft


QTX SG300, XLR, széllel szembeni védelem, shotgun mikrofon
Termékkód: 10019484
QTX SG300, XLR, védelem a széllel szemben, tartó, shotgun mikrofon
Fekete shotgun mikrofon beállítható jelleggörbével videókamerákkal, kamkoderekkel és digitális tükörreflexes gépekkel való használatra.
XLR kábel 4 m hosszal és XLR jack adapter kábel.
Széllel szembeni védelemmel, tartóval és adapterrel a készülék csatlakoztatására.
A QTX SG300 egy minőségi elektrét kondenzátoros mikrofon, műszaki háttere alapján különféle hangforrások felvételére, mint beszéd és atmoszferikus hangok.
Kardioid és hiperkardioid jelleggörbéjén keresztül lehetővé válik a pontos, a hangjelzés forrásához való elirányítás, míg a mellékzajokat csökkenti. Frekvenciaterjedelme 50 Hz - 18 kHz közötti. A semleges hangolás lehetővé teszi a jelzés természetes megjelenítését, mialatt a beszéd is j� �l érthető.
A mellékelt adapter segítségével, mely a készülék csatlakoztatását szolgálja, a QTX SG300 berendezést közvetlenül a fényképezőgéphez lehet csatlakoztatni a látószög beállítása érdekében. A szóbanforgó széllel szembeni védelem semlegesíti a szél zavaró, sziszegő hangjait, és tompítja a bemeneti jelet. Ezen kívül a mikrofonhoz 4 méter hosszú XLR kábelt és XLR jack adapter kábelt mellékelünk.
A kívánt feszültséget a shotgun mikrofon a mellékelt AA elemből nyeri.
A mikrofont tartozékaival együtt praktikus tokban szállítjuk hab párnázással.
Fő jellemzők:
Fekete shotgun elektrét kondenzátoros mikrofonIdeális videokamerák, kamkorderek, digitális tükörreflexes gépek részére és sugárzási célokra Beállítható kardioid és hiperkardioid jelleggörbe Szél elleni védelemmel, csatlakoztatási adapterrel és kábelekkel együtt Műszaki paraméterek:
Portok: 1 x XLR kimenetFrekvenciaterjedelem: 50 Hz ?! 18 kHzKimeneti impedancia: 230 OhmAnyaga: kovKiszerelés: monoTartó szabvány állvány csavarmenettel Tápellátás: 1 x AA elem (a csomag része)
Küldemény tartalma:
1 x készülék1 x tartó1 x adapter a készülék csatlakoztatására 1 x védelem a széllel szemben 1 x XLR kábel1 x XLR-jack kábel1 x elem1 x tartó
Termék méretei:
Magasság: 29 cmÁtmérő: 2, 2 cmKábel hossza: 4 mSúly: kb. 136 g
Képek:


Jelenlegi ára: 12 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . QTX SG300, XLR, széllel szembeni védelem, shotg... - Jelenlegi ára: 12 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése