2016. szeptember 26., hétfő

Zöld lézer pointer forgatható projektor fejjel - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


A legújabb kristály technológiának és optikának köszönhetően készült ez a kiváló minőségű, toll méretű, lézer pointer. Egy intenzív, ragyogó lézersugarat bocsát ki. Felhasználási területe szinte határtalan. Alkalmazható: Múzeumokban, kiállításokon, iskolai órákon , munkahelyi megbeszéléseken. Bányákban, építkezéseken kiválóan alkalmas nehezen elérhető, vagy veszélyes területekbiztonságos távolságból való megmutatására. De nem csak munka van a világon, a lézer pointer jó szolgálatot tesz  gyönyörű csillagoséjszakákon  a csillagászat szerelmeseinek. És ne feledkezzünk meg a szórakozásról sem, partik, koncertek, házibulik hangulatának feldobásában is hasznos lehet. Vagy csak menjünk ki a szabadba a friss levegőre és játszunk kicsit, mint gyermekkorunkbanez jót tesz, mind testnek, mind léleknek : )- Mindenki csak saját felelősségére használhatja! - Soha semmilyen körülmények k� �zött nem szabad közvetlenül a fénysugárba nézni, visszaverődő   fénybe még a kis energiájú lézereknél sem! - Gyermekek kezébe nem kerülhet! - Emberek és állatok szemébe világítani még messziről is SZIGORÚAN TILOS!
 
 
Minden meghirdetett termékünk készleten van, azonnal átvehető, vagy postázható. Személyes átvételnél termékeinkre kipróbálási garanciát biztosítunk.
IDE kattintva pedig további termékek közül válogathat, vásárolhat.
A termékeinkre a törvényben előírtak szerint vállalunk garanciát.
151/2003. (IX. 22. ) Korm. rendelet melléklete tartalmazza azon új tartós fogyasztási cikkek felsorolását, melyekre a Magyar Köztársaság területén, a PTK 685. § e) pontjában meghatározott fogyasztói szerződés keretében történt értékesítés esetén jótállási kötelezettség terjed ki.
A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül e lállhat.
Az elállási jog gyakorlás! a miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a fogyasztó viseli.

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2016-10-16 16:41 . Zöld lézer pointer forgatható projektor fejjel - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése