2016. november 29., kedd

Hidegen Sajtolt Mák Olaj 250 ml - Jelenlegi ára: 1 650 Ft

Mák Olaj 250 ml, Bagoila
Vásároljon a gyártótól közvetlen!
A foszfor segíti a kálcium beépülési folyamatát, ezzel gyorsítva a csontok regenerálódását. Kedvező zsírsav összetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és embólia kialakulása. Normalizálja a vér koleszterinszintjét. Jótékony a sebek gyógyulásában. Nyugtathatja az elmét. Segíthet az elalvásban. Növeli a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, izomfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású. Erősíti a szervezet védekező mechanizmusát.
Orvosilag nem igazolt a mákolaj csontritkulás elleni védelme, így nem mondhatjuk ki határozottan, hogy annak fogyasztása segítene ebben a betegségben szenvedőknek.
Fogyasztása: Napi 1-2 kiskanálnyi mák olaj elfogyasztását ajánljuk a szervezet csontképzésének működéséhez. Betegség esetén naponta 3-4 kiskanálnyi mennyiség szükséges étkezés közben.
Mag yar alapanyagból a magyar munkahelyek védelmében!
Kiszerelés: 250 ml
Előfordulhat, hogy a termék éppen nincs raktáron. Ez annak tudható be, hogy nem tartunk nagy mennyiséget egyik portékánkból sem, mivel alapanyag formájában tovább áll el. Ezért fordulhat elő, hogy várni kell a szállításra kb. 1-2 hetet, de biztos lehet benne, hogy friss és kiváló minőségű terméket fog kapni! Kollégánk minden esetben felveszi Önnel a kapcsolatot és jelzi a várható szállítás időpontját.
Vásároljon kedvére és váljék egészségére!
Roland voltam, sziasztok!

Jelenlegi ára: 1 650 Ft
Az aukció vége: 2016-12-06 14:33 . Hidegen Sajtolt Mák Olaj 250 ml - Jelenlegi ára: 1 650 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése