2017. február 20., hétfő

Looper - A jövő gyilkosa Blu-ray Filmarena sorszámozott steelbook díszdoboz - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Looper - A jövő gyilkosa, 2012 Blu-ray, Filmarena Collection, 2000 darabra limitált, sorszámozott kiadvány. Kereskedelmi forgalomban már nem kapható.
Egylemezes kiadás, Blu-ray. A kiadvány az eredeti lemezt tartalmazza, magyar szinkron és felirat van rajta.  
Magángyűjteményemből eladó, ez az egy darab van belőle. Magamnak vettem annak idején, ezért bontott, a lemez egyszer volt lejátszva. A fényképek az eladásra kínált termékről készültek - kivéve a tartalmat bemutató reklámfotót. Fóliázva, zárt helyen volt tárolva.  
A díszdoboz hiánytalan, tartalma a reklámfotón látható. Nagyon szép kiadvány, sajnos a fotók közel sem adják vissza ezt. Aki részletesebb infót szeretne a doboz tartalmáról a képnél, javaslom youtube-on kicsomagolós videó megtekintését.  
Budapesten egyeztetés után átvehető. Személyes megtekintés esetén a helyszínen minden további nélkül elállhatsz a vételtől, ha kifogásod van a termékkel kapcsolatban.
A vevő költségére és felelősségére postázom is vaterafutárral. Ebben az esetben a termékkel kapcsolatban utólagos reklamációt nem fogadok el.  
A kikiáltási ára megegyezik a szállítási költséggel terhelt eredeti vételárral, úgyhogy ez nem képezi alku tárgyát.  
CSERE kizárólag az alábbi két kifogástalan állapotban lévő kiadványra érdekel: A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége magyar kiadású ajándékodobozos (szobros) DVD-változat. A hobbit: Váratlan utazás cseh vagy amerikai ajándékdobozos (szobros) Blu-ray változat.  

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2017-02-26 19:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése