2017. március 24., péntek

Finow Q1 okosóra Quad Core Android 5.1, 512MB RAM, 4GB ROM, kis hibával alkalmi áron!!! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Igényes kialakítású, fémházas, zafír kijelző üveggel, 1, 54 collos 320x320 pixel felbontással, brutál gyors 4 magos processzorral és video processzorral, 5. 1 Android operációs rendszerrel. Az Antutu benchmark értéke magáért beszél.
Nano SIM kártyával önálló telefonként használható, nagyon jó hangminőséggel, rengeteg funkcióval.
Minden egyéb információ, részletes leírás a képeken, illetve a neten fellelhető.
Sajnos egy sikertelen próbálkozás az óraszíj fém szíjra cserélésére sérülést okozott a szíjon, ahogy a képen is látható, így a GPS antenna is megsérült, de ez az óra használatát nem befolyásolja, minden más egyéb funkciója tökéletesen működik.
(GPS-ként használni egy ilyen okosórát egyébként sem praktikus, a mérete miatt, és mert egy óra alatt leszívja az akkumulátort. )
Többféle gyári óraszámlappal, de természetesen akár wifin keresztül újabbakat is lehet letölteni, illetve más alkalmazásokat is telepíteni a playstore segítségével. A mágneses töltője nagyon praktikus, könnyen rácuppan a helyére.
Sajnos én kifejezetten a fém óraszíjat kedvelem, másrészt koromnál fogva én már csak olvasószemüveggel látom, így nekem macerás,   így két hetes használat után inkább megválnék tőle. A gyári fóliát sem vettem le még róla.
Személyes átvételnél természetesen kipróbálható, tesztelhető.


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2017-04-13 20:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése