2017. július 31., hétfő

Vexus Audio PSS-302 2x150w (25 cm) aktív hangfalszett (kiegészítőkkel) + MP3 + BLUETOOTH +3 ÉV GARI* - Jelenlegi ára: 10


Vexus Audio PSS-302 2x150w (25 cm) aktív hangfalszett (kiegészítőkkel) + MP3 + BLUETOOTH
Műszaki adatok:
- Típus: Vexus Audio PSS-302
- 2015-ös frissített modell
- 2 db Hangfal, levehető hátlapokkal
- Hátlap1: Kábel tároló rekesz
- Hátlap2: 4+2 csatornás keverőerősítő
- Tartozék hangfalállványok hordtáskával
- Tartozék dinamikus mikrofon, 5m kábellel
- Minden kábel tartozék
Hangfalak:
- Mély hangszórók: 10” (25 cm)
- RMS teljesítmény: 2x150w
- Maximális teljesítmény: 2x300w
- Frekvencia: 20 Hz – 18. 000 Hz
- Bemenet: 6, 3 Jack
- Masszív ütésálló műanyag ház
- Fekete fém védőrács
- Könnyen szállítható
- Beépített állványhüvely
- Beépített hordfül
Keverőerősítő:
- 4 mono + 2 stereo csatorna
- Bemenet a mono csatornákon: 6, 3mm Jack és XLR mama
- Bemenet a sztereo csatornákon: 6, 3mm Jack, RCA, 3, 5mm Jack
- Beépített USB/SD MP3 lejátszó
- Bluetooth üzemmód
- LCD kijelző (zene címek kiírása)
- Fantomtáp (kondenzátor mikrofonok részére)
- Visszhang effekt a mikrofon csatornára
- Szabályozható monitor/fejhallgató kimenet
- Mély-magas hangszínállítási lehetőség
Mikrofon:
- Technológia: Dinamikus
- Frekvencia átvitel: 45 Hz - 18. 000 Hz
- Csatlakozó: XLR papa
- 5m XLR - XLR kábel tartozék
- Kifejezetten jó hangminőség
Egyéb műszaki adatok:
- Hangfalállványok összecsukva: 60 cm
- Hangfalállvány max magassága: 140 cm
- Hangfalkábelek hossza: 6m
- Mikrofonkábel hossza: 5m
- Állványok tömege: 3, 5 kg/pár
- Hangfalak tömege: 19kg/pár
- Teljes szett tömege: 22, 5 kg
- Méret: 21 x 50 x 26 cm (sz x ma x mé)
- Ideális karaoke, disco, ének, zenekari, ének, stb. felhasználásra
- Könnyen szállítható, mobil rendszer
Termékleírás:
A Vexus Audio a holland discotechnikai gyártó, Tronios B. V. márkája. A vállalkozás 1998-as megalapítása óta hatalmas fejlődésen ment keresztül és kiváló árinak köszönhetően lassan egész Európában teret hódít, világszinten ma már több mint 40 országban vannak jelen. A gyártó nagy gondot fordít a minőségbiztosításra, termékeinek megbízhatósága árkategóriájában kiemelkedő. Minden Vexus Audio termékre 3 év teljes körű garancia érvényes. Az MK Discotechnika Kft. a Vexus Audio hivatalos magyarországi forgalmazója.
A Vexus Audio a PSS-302-vel megalkotta az eddigi legnagyobb tudású mobil hangrendszerét, mely egyedülálló a hazai piacon. A rendszer a korábban nagyon sikeres PS-300 alapjaira épül, de elődjéhez képest számos új praktikus megoldással bővült.   A hangfalak hátulja lecsatolható, az egyik hangfal háta egy rekeszt tartalmaz a szükséges kábeleknek, mikrofonnak, egyebeknek, míg a másik hangfalról egy 4+2 csatornás keverőerősítő csatolható le. Teljesítménye 2x150w, méretéhez képest kifejezetten nagyot szól. Mélyhangszórói 10” (25cm) átmérőjűek, melyeket jó minőségű driver magasak egészítenek ki. Keverőerősítőjén 4 mono + 2 sztereo csatornát találunk. A mono csatornákhoz XLR és 6, 3 Jack, sztereo csatornájához 6, 3 Jack, 3, 5 Jack, RCA bemenetek tartoznak. Sztereo bemenetére lényegében bármilyen külső lejátszóeszköz, laptop, számítógép, telefon ráköthető. Beépített MP3 lejátszója segítségével USB eszközről és SD kártyáról is tudunk zenét lejátszani. A hangfal Bluetooth kapcsolatra is képes, lehetővé téve a hangfal és telefonunk közötti vezeték nélküli kapcsolatot. Újdonság, hogy az új szett a hangfalállványokat és vezetékes mikrofont is tartalmaz. Az állványokhoz hordtáskát is ad a gyártó, melybe nem csak az állványok, de akár egyéb kiegészítők is beférnek. Az állványok igen kis méretre, 60 cm-re csukhatók össze, kinyitva maximális magasságuk 140 cm. A vezetékes mikrofon meglepően jó hangminőséggel rendelkezik, kisebb hangosításokra, de akár zenekari felhasználásra is megállja helyét. A rendszerben minden kábel tartozék, így találunk benne egy 5m mikrofonkábelt valamint két 6m-es hangfalkábelt is. A komplett szett tömege mindössze 22, 5 kg, ezáltal könnyen szállítható. A felhasználónak mindössze 3 egységet kell magával szállítani, a két hangfalat, valamint az állványokat tartalmazó hordtáskát. A rendszer pillanatok alatt és könnyedén összeállítható. Ajánlani tudjuk kisebb rendezvények, ünnepségek hangosítására, karaoke felhasználásra, kisebb zenekaroknak is. Kiváló ár/érték arányú, praktikus, de mégis nagy hangerőre képes hangrendszer.
Gyártó elérhetősége: www. tronios. com
Az MK Discotechnika Kft. a holland Tronios Bv. márkáinak hivatalos magyarországi forgalmazója. A Tronios honlapján található összes terméket 3 év magyarországi garanciával, magyar áfás számlával tudjuk szállítani. Ha bármilyen egyéb termék megtetszik az oldalról, vegye fel velünk a kapcsolatot és beszerezzük önnek. Az ott Euro-ban kiírt árak érvényesek Forintban is, szállítási költség nincs. A tronios. com-on szereplő termékek jelentős részét magyarországi raktárunkból azonnal tudjuk szállítani.
Kábelek, átalakítók, kiegészítők:
A termék mellé bármilyen kábelt, átalakítót, kiegészítőt meg tud nálunk vásárolni. Minden kiegészítő raktáron van, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékkel együtt tudjuk szállítani. Ha valamit nem talál meg webáruházunkban, érdeklődjön telefonon, mindenünk van, de nincs minden külön feltöltve.
Szállítási lehetőségek:
-Személyesen átvehető, kipróbálható Egerben és Budapesten
-Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
-Előzetes egyeztetés után átvehető az Eger - Budapest útvonalon
-Utánvéttel 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Előre utalással 30. 000 Ft alatti végösszeg esetén: 1. 500 Ft
-Ha a rendelés végösszege eléri a 30. 000 Ft-ot: INGYENES
Garancia:
- 3 év teljes körű garancia.
14 napos visszaküldési lehetőség:
Ha a tőlünk vásárolt áru nem nyerte el tetszését, az átvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti azt cégünknek! Célunk, hogy mindenki megtalálja nálunk számításait és olyan terméket kapjon, ami valóban megfelel igényeinek. Sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően biztosan tudunk megoldást találni az ön részére is. A visszaküldés és elállás részleteit a felhasználási feltételek között találja!
3 év teljes körű garancia.
+++ Szállítás azonnal, raktárról! +++
A terméket raktáron tartjuk, a rendelést követően azonnal tudjuk szállítani, azonban a terméket több felületen is hirdetjük, időnként előfordulhat ideiglenes készlethiány, amikor a szállítási idő megnő.
Budapesten és környékén ingyenesen házhoz szállítjuk
102. 990 Ft/szett
Tekintse meg további termékeinket is a következő linkre kattintva:
TOVÁBBI TERMÉKEK
keverő, zenekari keverő, karaoke keverő, karaoki, 8 csatornás, 6 csatornás, 4 csatornás, effekt, effektes, effektes keverő, effektprocesszor, hangkeverő, hang keverő, dj keverő, djkeverő, midi vezérlő, midi controller, mikrofon, mikroport, fejmikrofon, fej mikrofon, csipesz mikrofon, csipeszmikrofon, ruhára csíptethető mikrofon, ruhára csiptethető mikrofon, mikroport, vezeték nélküli mikrofon, rádiós mikrofon, mikrofon csipesz, headset, fejhallgató, karaoke, hangfal, hangfalpár, hangszóró, mélyláda, subláda, szubláda, szub, sub hangfal, topláda, szélessávú hangfal, középmagas hangfal, karaoke hangfal, hangláda, hang szóró, aktív mélyláda, aktív hangfal, aktívhangfal, aktív hangfalpár, házimozi hangfal, házimozi mélyláda, házimozi sub láda, disco hangfal, disco mélyláda, reflex, házibuli, party, disco


Jelenlegi ára: 102 990 Ft
Az aukció vége: 2017-08-21 21:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése