2017. december 29., péntek

BOSCH TAS 5542 EE Tassimo Kapszulás Kávéfőző (70130) - Jelenlegi ára: 33 990 Ft

BOSCH TAS 5542 EE Tassimo Kapszulás Kávéfőző (70130)
Fontos tudnivalók vásárlás előtt:
Az utaláshoz az infot automatikusan küldi a rendszer, ezért nem írok külön emailt.  
Az utalásra 7 munkanap áll rendelkezésre, ha nem valósul meg kénytelen vagyok negatív értékellést adni és újraindítani az aukciót!
Készletről,  szállítás akár másnapra!
Több termék rendelése esetén egyeztessük a postaköltséget!  
További termékeim itt tekintheti meg
Ismertető:
A Bosch Tassimo TAS 5542 kávéfőző T-DISC-kapszula-technológia segítségével működik. Rengetegféle ital (Espresso, Caffé Crema, krémes cappuccino, latte macchiato, kakaó, tea) előállítására képes az 1300 Watt teljesítményű kávéfőző.  
Technikai adatok 
Általános adatok 
    Gyártó: Bosch 
    Termék színe: fekete 
    Súly (Kg): 3, 36 
    Szélesség (mm): 286 
    Magasság (mm): 283 
    Mélység (mm): 221 
Technikai tulajdonságok 
    Termék típusa: Kapszulás 
    Teljesítmény (W): 1300 
    Szivattyú nyomás (bar): 3, 3 
Funkciók 
    Víztartály kapacitás (L): 1, 6 
    Programok: Espresso, Caffé Crema, krémes cappuccino, latte macchiato, kakaó, tea 
    Gőzölő: IGEN 
Kijelző 
    Kijelző: IGEN 
Biztonság 
    Automatikus kikapcsolás: IGEN 
Tisztítás, karbantartás 
    Csepegésgátló: IGEN 
ÁT NEM VETT CSOMAGOK:
A csomag feladását Önnek bármikor lehetősége van módosításra. Ha a Címzett szándékosan nem veszi át (pl. elfelejtette lemondani a feladást megelőzően 1 munkanappal ) visszautasítja a megrendelt csomag átvételét, elfelejti átvenni stb. ), úgy a feladási- és visszaszállítási díjakat a Megrendelőre terheljük és felszámításra kerül. Továbbá minden károkozás a Megrendelőt terheli. A csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kifizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben a károkozás szándékos vagy rosszindulatú volt és ismét megrendelés érkezik áruházunkba ugyan erről a címről, úgy kizárólag előrefizetéssel van módunkban teljesíteni a kérést. Amennyiben nem szándékosság történt, hanem egyéb tényezők akadályozták az átvételt, úgy kérem, jelezze nekünk kapcsolati elérhetőségeink valamelyikén és megoldást keresünk a fennálló probléma kezelésére és jóhiszeműen járunk el. Amennyiben ez a megoldás sem vezet sikerhez, úgy fel fogjuk számolni a fent említett költségeket, melyet szükség esetén jogi úton (is) érvényesítünk. Minden általunk megállapított költség a Megrendelőt terheli károkozás, csalás vagy hamis és rosszindulatú megrendelés esetén, melyet jogi úton érvényesítünk és a rendelkezésünkre álló adatok alapján eljárást kezdeményezünk a Hatóságok felé. Ha utánvételes csomag nem kerül átvételre és azt vissza kell hozatnunk saját költségünkre, úgy legközelebb ugyan arra a címre nem minden esetben teljesítünk megrendelést. Természetesen megbeszélés esetén mi is jóhiszeműen járunk el az ügyfeleinkkel. Azonban fenntartjuk a jogot, hogy saját megítélésünk alapján bizonyos címekre kizárólag előrefizetés után postázunk, vagy egyáltalán nem kézbesítjük ki a megrendelt termékeket. Amennyiben az Eladó úgy dönt, hogy nem küldi ki, vagy csak előrefizetés után postázza a megrendelt árut, arról minden esetben értesítést küld a megadott e-mail címre. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy a már visszaigazolt megrendelést visszamondja és/vagy megtagadja a szállítást.
FPC-

Jelenlegi ára: 33 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-19 08:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése