2018. január 28., vasárnap

Sigsauer X-five P226S légpisztoly + kiegészítők + fegyvertáska - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Magánszemélytől eladó!
Egy kiváló kis csomag:
- Sigsauer X-FIVE P226S
- 2 db 18 lőszeres tár
- Swiss Arms hard polymer fegyvertok
- Swiss Arms hard polymer dupla tártartó
- kb. 1000 db lőszer + 14 patron + fegyverolaj + lőlap 
- Fegyvertartó műanyag táska
Az állapota kifogástalan. Minden használat után gondosan tisztitva beolajozva lett elrakva.
A Sig Sauer fegyverek a világ legbízhatóbb működésű fegyverei közé tartoznak. A kiváló minőségű anyagok felhasználásának és a csúcsminőségű megmunkálásnak köszönhetően a Sig Sauer fegyverek a sportlövészetben is kiválóan szerepelnek.
A P226 X-Five eredeti változata egy céllövészetre kifejlesztett sportfegyver, mely 9 mm-es Para és . 40-es S&W kaliberben készül. A légfegyver változat kidolgozásában, kezelőszerveinek működésében szinte teljesen megegyezik az eredeti fegyverrel. A légpisztolyon lévő kezelőszervek mindegyike funkcionális rendeltetésű, részleges szétszerelése is megegyezik az eredeti fegyverével. A blow-back működés lövés közben fokozza a valódiság érzetét, ezért használata rendkívül izgalmas és szórakoztató. Ha bolondul az eredetivel mindenben megegyező fegyver-másolatokért, akkor a Sig Sauer P226 X-Five az Ön választása!
A gyártó a maximális élethűség elérésére törekedett, ezért megvásárolta a Sig Sauer logo licencjogait, így a hangsúlyos Sig Sauer felirat is felkerülhetett a markolathéjra. Szórakozásra, sportolásra, és - akár éles lőfegyver tartása mellett - gyakorlásra is kiválóan alkalmas!
A Sig Sauer P226 X-Five légpisztoly tulajdonságai: Kaliber [mm]: 4. 5 Lövedék kezdősebessége [m/s]: 120 Tárkapacitás [db]: 18 Szánhátrasiklás: van Tár: markolatban elhelyezett, kivehető Szereléksín: 22 mm-es weawer sín a szán alatt elhelyezve Teljes hossza [mm]: 215 Súlya [g] : 1156 Működés: 12 g-os CO2 patronnal Gyártó: Cybergun , Franciaország
Még egy-két apróság:
- Az ár fix, mert az új árának csak az 50%-át kérem érte
- Nem adom fel postán, mert akkor nem tudta a vevő kipróbálni
- Nem viszem el sehová sem, mert nem vagyok postás
Gödön kipróbálható.


Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2018-02-17 17:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése