2019. január 25., péntek

Forrasztó állomás ERSA i-CON 1 készlet - Jelenlegi ára: 181 790 Ft

 Forrasztó állomás ERSA i-CON 1 készlet
Automatikus StandBy érzékelő
Felhasználóbarát "One-Touch" kezelés
Innovatív technológia ? az első pillantásra kiemelendő tulajdonságai:
Forrasztópáka, i-Tool 150 W-os mikro-nagyteljesítményű fűtőelemmel:
Az új fűtési technológia az i-Tool forrasztópáka villámsebes fel- és utánfűtését teszi lehetővé, szobahőmérsékletről 350°C-ra 9 mp, a Standbyról (280°C) pedig 3 mp alatt. A fűtőelem és a pákahegy egymástól el van választva. A markolattól a csúcsig igen rövid a távolság, a vékony és könnyű kábel is kényelmet biztosít.
Kezelőbarát "One-Touch"-kezelés: kezelőbarát állomás szoftver, online súgóval és egyszerű navigálással a menüben az i-Op menüválasztással. Nagy többfunkciós kijelző.
i-Tool kalibrálás: A kalibrálási adatok a forrasztópáka nyelében lévő panelen vannak tárolva. A szabályozó állomástól független kalibrálás révén valamennyi i-Tool egy központi helyen kalibrálható.
Automatikus StandBy érzékelő: Mihelyt az i-Tool forrasztópáka a pákatartóba kerül, azt az i-Tool észleli és az előre beállított készenléti idő után lecsökkenti a hőmérsékletet az előre beállított készenléti hőmérsékletre. Shut-down funkció: az energiatakarékosság és a fűtőtest valamint a pákahegy élettartamának meghosszabbítására beállítható kikapcsolt funkció. Az i-Tool lehűl a szobahőmérsékletre.
Energia-teljesítmény fokozatok: Három teljesítményfokozat között lehet választani, amelyek a fűtőelemet az igényelt hőigény függvényében szabályozzák. A legmagasabb fokozatban a rendszer a maximális 150 W teljesítményt adja le, az alacsonyabbakban a teljesítmény erőteljesen szabályozva van és nem engedi meg a rendszer túllendülését.
Folyamat ablak: A kezelőnek jelzi a kijelzőn, ha a hőmérséklet az előre beállított hőmérséklet-folyamatablakot elhagyja.
Pákatartó: felszerelve ERSA száraz pákatisztítóval és 4 i-Tip pákahegy áttekinthető tárolási lehetőségével.
Műszaki adatok:
Forrasztóállomás típus: Forrasztóállomás ? Hőmérséklet (max. ): +450 °C ? Hőmérséklet (min. ): +150 °C ? Kijelző (digitális/mechanikus/analóg): Digitális ? Teljesítmény (max. ): 80 W ? További műszaki adatok: Forrasztópáka i-Tool: feszültség: 24 V/AC Teljesítmény 150 W ? Üzemi feszültség: 230 V
Szállítás tartalma:
Elektronika állomás i-CON 1 ? Forrasztópáka i-Tool ? Pákatartó 0A50.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 588307


Jelenlegi ára: 181 790 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése