2019. december 25., szerda

Kávékészítő French Press, szív mintás, acél dugattyús, manuális kávéfőző, vadi új eladó - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

French Press, szív mintás, acél dugattyús, üvegtestű manuális kávéfőző, vadi új eladó
A kávéfőző nagyon egyszerű, a kezelése sem bonyolult. Legkönnyebben interneten keresztül, vagy szaküzletben vásárolhatjuk meg. Vásárláskor figyeljünk a minőségre, csak üvegből és acélból készült dugattyús kávéfőzőt válasszunk. Ezzel az eszközzel a minőségi kávékból valóban nagyon finom és aromás ital készíthető.
Az összes kávé elkészítés közül ez igényli a legdurvább őrleményt! Akik az eszpresszó kávé mellett szívesen megisznak egy-egy bögre hígabb, de aromás kávét azok nem fognak csalódni benne. Sokkal jobb kávé készíthető vele, mint bármelyik gépi filteres kávéfőzővel.
Annak érdekében, hogy a kávé minden értékes alkotóeleme egyenletesen kioldódhasson, fontos, hogy durvára őrölt kávét használjon. Az ideális őrlési fokozatot akkor értük el, ha a por állaga a durva tengeri sóra hasonlít.  
Egy 140 ml-es csészéhez kb. 13 g őrölt kávét számítson. Így lesz a french press-ben készült kávé íze és aromája tökéletes. (Egy enyhén púpozott evőkanál kávé 7-9 g-nak felel meg, az enyhén púpozott teáskanál kávé 3-4 g-nak felel meg).
Nagyon dekoratív, szív mintás fém, tojáshéj színűx házban teljesen látható a dugattyús rész és a kávé is! Konyhájának kedvence és dísze is lehet! Soha nem használt, ajándéknak is alkalmas bolti állapotú. A bolti árak feléért elvihető, praktikus, szép és kedves meglepetés lehet!
 Kérem nézze meg a többi termékem is, biztosan talál mást is közöttük..., köszönöm!

Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2020-01-15 21:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése