2020. január 31., péntek

MINT AZ ÚJ!!! FÉLÁRON!!! Salomon T2 gyerek 29-30-as sícipő síbakancs síléc - Jelenlegi ára: 15 500 Ft


A licit tárgya: Salomon gyerek sícipő
Inkább új, mint újszerű!!!
Saját vásárlású sporteszköz, nem lepusztult kölcsönzős!!!
Féláron!!! új ára akcióban 89 Euro volt!!! Itt egy hasonló linkje: KATT IDE!
Eladó a lányom sícipője, egy Salomon T2. Mérete 29-30-as, de ami fontosabb, hogy a talpbetét hossza 19-19, 5 cm (9. kép).
A külső héj hátrafelé "lenyitható", hogy nagyon könnyű belépést tegyen lehetővé ( 8. kép).
A termék leírása:
Legkényelmesebb választás a kezdő kicsiknek. A Salomon T2 könnyen kezelhető csatokkal, és Easy Entry (könnyű belépésű) héjjal készült. Mindez egy jól szigetelt Lycra belsőrésszel párosul, mely puha, és meleg, hogy komfortos legyen benne a gyerek lába a hazaérés pillanatáig.
Van egy eggyel nagyobb 31-32-es, csak színben más sícipőm is eladó, az utolsó képen ez látható. Itt a linkje: KATT IDE!
És van egy vadonatúj Tecno Pro 100 cm-es síléceim is, az összes hirdetésem között ez is megtalálható. Ennek pedig itt a linkje: KATT IDE!
Több terméket együtt kedvezménnyel adok!
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sí-, és snowboardfelszereléseit, szánkót, bobot, korcsolyát, stb... mert újak lettek karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert a reális áránál 30-50%-kal olcsóbban adom. Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat!
Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!
Van sok más termékem is, például homokszűrőm, papírszűrőm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 15 500 Ft
Az aukció vége: 2020-02-20 15:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése