2020. április 30., csütörtök

El a kezekkel a feleségemtől / Vadrózsa farm - Két amerikai vígjáték egy DVD-n, Woody Allen - Jelenlegi ára: 240 Ft

Eredeti kétoldalas DVD. Két amerikai vígjáték(2007).  2. 0DD eredeti hanggal,  2. 0DD magyar szinkronnal. Teljes játékidő:  3 óra 20 perc +extrák.  További tartalmi és technikai info a mellékelt képeken.  
Ismertetők:  
El a kezekkel a feleségemtől (2000)
Tex a kissé ügyefogyott hentes egy napon rajtakapja feleségét Candy-t, amint éppen más karjaiban keres vígasztalást. Első felindultságában végez a hűtlen asszonnyal, de hogy tettét titokban tartsa, feldarabolja a nő testét és elássa egy kietlen helyen a mexikói sivatagban. A történet valószínűtlen fordulatot vesz, amikor a hűtlen feleség földből kiálló kezében megbotlik egy vak nő, aki az ütés következtében visszanyeri látását. Innentől kezdve csodáról beszélnek az emberek és a kézről, mint a "Szűz keze" pletykálnak. Habár az egyház és a helyi pap elítélik ezt, de az ambiciózus polgármester óriási felhajtást és nemzetközi eseményt csinál az ügyből. Csodavárók, TV stábok és újjászületésre váró prostituáltak hada lepi el a környéket, miközben Tex kétségbeesetten szeretné visszaszerezni a kezet, mielőtt a sheriff bizonyítékként felhasználná ellene.
Szereplők:
Woody Allen
Tex Cowley
Sharon Stone
Candy Cowley
Kiefer Sutherland
Bobo
David Schwimmer
Leo Jerome atya
Lou Diamond Phillips
Alfonso seriff
Vadrózsa farm (1989)
Barry Shaferton egy New York-i menő, akinek egyik napja azzal indul, hogy főnöke öngyilkos lesz, majd még rosszabbra fordulnak a dolgok. Kiderül hogy csődbe jutott, kilakoltatták a házából és a barátnője dobta őt. Rosszabb már nem is lehet... vagy mégis? Még aznap jobb kedve lesz, ugyanis kiderül, hogy egy örökség folytán 1000 hold ingatlan jutott a tulajdonába. Azonban Barry-t újabb csapás éri, amikor rájön, hogy véletlenül szerzett vagyona egy lerobbant, adósságban úszó farm a semmi közepén. A kétségbeeséstől vezérelve Barry marketing-tudományát felhasználva próbálja sikeressé tenni a farmot, amiben segitségére van egy kiöregedett rodeo cowboy és néhány naplopó. Barry megpróbálja átalakítani a farm iszapos gödrét egy jövedelmező gyógyfürdővé, amit úgy reklámoz, mint egy vidékies hangulatú fürdőt, ami ásványi anyagot rejt.
Szereplők:
Andrew Stewens
Gary Fjellgaard
Elizabeth Kefe

Jelenlegi ára: 240 Ft
Az aukció vége: 2020-05-01 09:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése