2020. május 26., kedd

Szexuális mélyfúrások (2001) DVD fsz: Nick Nolte, Neve Campbell - Jelenlegi ára: 990 Ft

Szexuális mélyfúrások (2001) DVD
vígjáték
főszerepben: Nick Nolte, Neve Campbell
Állapot: használt, de jó állapotban levő lemez, pár helyen apró kis felületi karc. A borító minimálisan hullámos.
hang: magyar
felirat: nincs
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókon találhatók
Premierfilmek a legjobb áron!
1929-et írunk. Amerika a gazdasági összeomlás szélén áll. A csendes egyetemi városban, New England-ben Edgar kutatást szervez, hogy barátaival kiderítse a szexualitás rejtelmeit. Edgar a milliomos műpártoló, Faldo kissé rogyadozó házában él, és most szakított Chloéval. A viszony miatt némi feszültség volt közte és tanítványa, Peter között, aki szerelmes Choléba. Mindkettőjük meggyőződése, hogy Edgar önző, és képtelen a szerelemre, mert a szukkubusz, vagyis az éjszaka kísértő női démon megszállottja. Zoe és Alice Edgar hirdetésére jelentkező, fiatal gyorsírónők. Lejegyzik a kutatás során elhangzottakat. Zoe és Oscar, a jóképű fotós az első pillanatban flörtölni kezd. A beszélgetésekben részt vesz még Monty, a nőfaló német író, és Sevy, az angol festő. A kutatás kitér a férfi-női orgazmusra, az anális szexre, a szerelemre, de komolyságát folyton megkérdőjelezi a ház ura, Faldo. Monty sikertelen próbát tesz Alice-nél, aki titokban Edgart szemelte ki magának. Zoe nyíltan érdeklődik Oscar iránt. Peter Edgart provokálja Chloe miatt, Faldo Sevy művészetét kritizálja. Lorenz, aki újonnan kapcsolódik a kutatásba, némi komolyságot képvisel, és megigézi Alice ártatlansága. Oscar két szürreális filmjének vetítése után nőket is bevonnak a beszélgetésbe. Sevy feleségét, Janet-et, majd Faldo feleségét, Sashát. Az utolsó beszélgetésen, egy áramszünetet követően magasba csapnak az indulatok. Kiderül, hogy a párok szívesebben űzik a szexet, mint elemzik. Faldo és Sasha visszavonulnak, Oscar Zoeval távozik, Chloe Petert csókolja. Távozásakor még a korábban félénk Alice is csókkal búcsúzik Edgartól. Edgar újra egyedül marad gondolataival, akit Faldo azzal vádolt, hogy a hús-vér nő helyett a fantáziavilágot választotta. Éjszaka újra meglátogatja a szukkubusz, akinek most először a szemébe mer nézni, és ki más lehetne, mint Alice.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után előre egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2020-05-27 08:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése