2020. december 25., péntek

Akvárium külső szűrő - Jelenlegi ára: 23 000 Ft

Családi okok miatt elmaradt egy nagyobb akvárium beszerzése ezért sajnos közben a garancia érvényessége lejárt. A termék ezért van gyári dobozban és csomagolásban.
Robusztus és kényelmes külső szűrő, nagyon hatékonyan szűr és folyamatosan dolgozik, az önfeltöltő rendszernek köszönhetően könnyen használható.
A PRIME egy akvárium szűrő, amely rendelkezik mindazokkal a funkciókkal, amelyek szükségesek a tökéletes és hatékony szűréshez. Könnyen kezelhető a szabadalmazott önfeltöltő rendszernek köszönhetően és hatékonyan tisztítja a szennyeződésektől az akváriumot.
A készülék rendelkezik egy kijelző rendszerrel, amely mutatja a víz szennyezettségének szintjét és a szűrés szükségességét.
 
Termékleírás folytatása:  
A szűrő alkalmas tengeri és édesvízi akváriumokhoz, és hasznos elemei vannak, mint például keverőcsapok és fogantyús nagy szűrő, amelyek egyszerűsítik a tisztítást.
 
A Hydor Prime külső szűrő jellemzői:
Felhasználóbarát: könnyen használható az eltömődés jelzőnek köszönhetően
Tiszta & könnyű: speciális szigetelő rendszer a szivárgás ellen
Könnyen fenntartható: könnyen tisztítható és karbantartható a levehető csöveknek és a fogantyúnak köszönhetően* (*csak a Prime 20 és Prime 30 szűrők esetében)
Nagy mennyiségű szűrés: nagy tartály a szűrőanyagoknak
Univerzális: alkalmas édesvízi vagy tengeri akváriumhoz


Jelenlegi ára: 23 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-25 23:40 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése