2021. május 27., csütörtök

Kerti műanyag asztal JULIE Antracit 146 cm - Jelenlegi ára: 42 390 Ft

Grillezett finomságok, frissítő nyári saláták vagy illatos kávé reggel - mindez sokkal jobban ízlik a friss levegőn. Ön is így gondolja? Ebben az esetben válassza a Keter Julie kerti asztalt, amely kiváló minőséggel büszkélkedhet a polipropilén gyantából történő feldolgozásának köszönhetően. Az asztal ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak, a rothadásnak és a kopásnak, valamint a közvetlen napsugárzásnak (UV-sugárzásnak). Ezen kívül elegáns megjelenést kölcsönöz a fa dekoráció, amely hasonlít a természetes rattanhoz.
Az asztal elég nagy ahhoz, hogy kiszolgálja az egész családot vagy egy nagyobb baráti társaságot. A forró nyári napokon elbújhat a nap elől, mivel az asztal közepén nyílás található egy napernyő számára. Tökéletesen illeszkedik a klasszikus és a modern kialakításhoz, ahol kiemelkedik a kert, pavilon vagy terasz választott koncepciójától függetlenül. Az összeszerelés egyszerű, a karbantartás még könnyebb, mivel csak egy nedves ronygra és néhány rövid pillanatra van szükség.
Termék részletek:
Anyaga: polipropilén gyanta
Szín: grafit
A termék méretei: 147 x 90 x 74, 5 cm
A termék súlya: 12, 12 kg
A csomag méretei: 151 x 93 x 11 cm
A csomag súlya: 15, 63 kg
Kedves Vásárló!
A normál termékek szállítási költsége 2500 ft (50kg-ig )
A nagy kiterjedésű, vagy ennél nehezebb tárgyak szállítása csak előre fizetés esetén lehetséges, melynél a szállítási költség 17990 ft!
Amennyiben kérdése merül fel, kérem a terméklap alján jelezze!
Köszönettel, dilego felhasználó

Jelenlegi ára: 42 390 Ft
Az aukció vége: 2021-05-27 13:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése