2021. augusztus 31., kedd

ASUS RT-N18U router - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

2, 4 GHz-es, 600 Mbit/s sebességű, nagy teljesítményű RT-N18U router
Gyors, megbízható és erős
Az RT-N18U lelke a nagy teljesítményű, ugyanakkor energiatakarékos ARM® Cortex™ -A9 processzor, amely 800 MHz-s órajelsebességgel gondoskodik a gyors és válaszkész működésről. A 128 MB-os flash memória és a 256 MB-nyi DDR3 RAM tovább javítja a többfeladatos teljesítményt és akár 300 ezer egyidejű adatfolyam kezelésére is lehetőséget ad – ideális megoldássá téve az RT-N18U-t az olyan multimédiás alkalmazásokhoz, mint a HD videolejátszás, az online játékok és a fájlmegosztás.
A Wi-Fi teljesítmény megnövelése
Az RT-N18U-ba beépített TurboQAM™ technológia a 2, 4 GHz-es vezeték nélküli sebességet 450-ról 600 Mbps-re növeli meg, 33 százalékkal jobb Wi-Fi teljesítményt nyújtva. Mostantól mindent, amit online végzett, gyorsabban végezheti.
Gigabites internetböngészés Turbo NAT funkcióval
A Turbo NAT és a beépített gigabites Ethernet-switch együttesével az RT-18U akár teljes gigabites internetes teljesítményre is képes: WAN-LAN átviteli kapacitása 2-5-szöröse a hagyományos, szoftveres NAT-ot használó gigabites routereknek. A Turbo NAT kezeli az egyidejű vezetékes kapcsolatokat is, maximalizálva az egyidejűleg elérhető sebességet. Hajrá tehát, ne féljen: játszhat, letölthet és lejátszhat asztali és noteszgépekkel, táblagépekkel, okostelefonokkal és játékkonzolokkal egyidejűleg.
VPN-kiszolgáló és VPN-kliens támogatása a maximális biztonság és a személyes adatok védelme érdekében.
Az RT-N18U egy egyszerűen beállítható VPN-kiszolgálót és VPN-klienst biztosít, amelyekkel lehetővé válik az otthoni hálózaton vagy az interneten található bizalmas anyagok biztonságos elérése. Könnyedén beállítható egy – PPTP vagy OpenVPN protokollos – VPN-kiszolgáló anélkül, hogy fizetni kéne VPN-szolgáltatásokért vagy egy külön VPN-kiszolgálóért. Ezenfelül az RT-N18U-val a hálózatra csatlakozó készülékek VPN-képes kliensekké alakíthatók, az OpenVPN, PPTP és L2TP protokollok bármelyikével, anélkül, hogy további VPN-szoftverre lenne szükség.
Gyorsabb, kényelmesebb letöltés
Az exkluzív Download Master speciális adatgyorsító algoritmust használ a letöltések felgyorsítására, hogy időt takarítson meg. További kényelmi funkcióként, USB-s tárolóeszközöket csatlakoztatva az útválasztóhoz, a letöltések akkor is megszakítás nélkül folytatódhatnak a háttérben, ha a PC ki van kapcsolva.
Csere nem érdekel!


Jelenlegi ára: 9 999 Ft
Az aukció vége: 2021-08-29 15:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése