2021. október 28., csütörtök

RD-202 négyfokozatú légtisztító - fehér - Jelenlegi ára: 29 800 Ft


Az RD-202 négyfokozatú légtisztító jellemzői: Az egyszerű, könnyen kezelhető és hatékony készülék zárt helyiségek levegőjének tisztítására, illetve tisztántartására szolgál. A beépített többfokozatú szűrőrendszer az ártalmas gázok, illatanyagok, vírusok, baktériumok és nem utolsósorban a levegőbe került allergén anyagok (pollen, atka, állati szőr) 99%-át eltávolítja.
Légteljesítmény (állítható 3 szint):
I. 40 m3/óra
II. 80 m3/óra
III. 130 m3/óra
 
 
Ajánlott legnagyobb helyiségméret
40 m2
Üzemi feszültség
230 VAC
Teljesítményfelvétel:
≤ 25 W
Üzemi zajszint:
35-50 dB
Méretek (átmérő x magasság)
25 cm x 25 cm
Tömeg:
2, 5 kg
A  4 szűrőfokozat szerepe és működése:
Előszűrő: A nagyobb méretű szemcséket és szennyeződéseket köti meg, továbba a HEPA szűrőt védi az idő előtti elpiszkolódástól. Az előszűrő szükség esetén kiporszívózható.
HEPA szűrő: A szűrőegység lelke, mert a legtöbb légszennyezést, baktériumot, vírust, pollent és gombát megköti. A kétrétegű (polipropilén/poliészter) hajtogatott szűrő külső rétegében a mozgó szennyezőrészecskék erős sztatikus töltésre tesznek szert, majd a belső, semleges töltésű, önkisűtő réteg elemi szálaihoz vonzódva megtapadnak. Ez a módszer radikálisan javítja a szűrés hatékonyságát a légellenállás csökkenése mellett.
Aktív szén szűrő: A szűrő feladata az illatanyagok és cigarettafüst megkötése.
Ionizátor: Negatívan tölti fel azokat az igen kisméretű szennyezô déseket, melyeket a szűrő még nem kötött meg. Így a következő ciklusban ezek a részecskék a HEPA szűrőben könnyedén megkötődnek. Az ionizátor további előnye még, hogy a kibocsájtott nagyszámú negatív ion semlegesíti az elektronikus készülékek (számítógép, tv készülék stb. ) által előállított káros, fáradtságot és fejfájást okozó pozítív iont. Összességében az ionizátornak köszönhetően a helyiség levegője egy kellemes nyári zápor utáni hangulatot idéz.
A szűrőegységet a használat és szennyezettség függvényében 3-12 havonta tanácsos cserélni.
Áfás számla, 1 év garancia. Személyes átvétel cégünknél, Budapesten a XV. kerületben munkanapokon 9-17h között, ingyenes parkolás, villamos & busz megálló 30 m. Házhoz szállítás futárszolgálattal.  Előre utalás: 1480 Ft. A szállítási díj több termék vásárlásakor sem emelkedi

Jelenlegi ára: 29 800 Ft
Az aukció vége: 2021-10-28 18:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése