2022. július 31., vasárnap

Marks&Spencer csokoládébarna valódi bőr, elegáns táska - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Marks&Spencer csokoládébarna valódi bőr, elegáns táska
A termék luxuskategóriát képvisel. A márkanév a minőség garanciája.
Erős, vastag, jóminőségű, puha tapintású valódi bőrből készült elegáns táska. Szépségét elsősorban az elegáns csokoládészín, s a klasszikus fazon kellemes harmóniájának köszönheti. A táskán levő fémkiegészítők krómszínűek. Igényes kidolgozású, rendkívül elegáns darab. Nagyszerűsége egyszerűségében rejlik. Azoknak ajánlom, akik szeretik a márkás, finom eleganciát. Kézi-, de válltáskaként is egyaránt kényelmesen hordható.
Újszerű, hibátlan darab. Egyedül az elforgatható kis "csat" szélein látszik (alig észrevehető módon), hogy már használva volt.
Tágas, jól bővülő belseje sok mindent "elnyel". Nagy méretű, iratok, A/4-es lapnagyság, de még spirálfüzetek is kényelmesen elférnek benne. Egyterű belsejében egy jókora cipzáros irattartó, s egy kisebb, bőrrel szegett nyitott zseb (telefontartó) is helyet kapott. Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas, de különlegesen szép színe és formája miatt akár alkalmi táskaként is használhatjuk.
A bélése nagyon szép kávébarna erős, de puha tapintású, selyemfényű textil. A táska lehajtható fedele egy nagyon szép, elforgatható kapoccsal záródik.
Magassága:         25 cm.
Szélessége:          36 cm.
Mélysége:            13 cm.
Fülének hossza:    45 cm ( a táska tetejétől mérve; kézi táska, de vállon is hordható).


Jelenlegi ára: 13 000 Ft
Az aukció vége: 2022-08-01 03:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése