2016. március 30., szerda

[ABC] Samsung Galaxy S2 okostelefon (T-Mobile) - Jelenlegi ára: 26 000 Ft


body, td, th {
color: #000000;
}
. style1 {color: #FFFFFF}
 
Általános információk:
Az aukció tárgyát a képen látható tárgy(ak) képezik, ezen kívül mást nem adok. A termék állapotát kérlek a képek alapján mérd fel, ha valami nem tiszta inkább kérdezz, mert aukciozárás után erre hivatkozva kifogást nem fogadok el.
Személyes átvétel:
Személyes átvételre szerdán napközben Újpesten és szombaton délelött van lehetőség a Keleti pu közelében, fix helyen és fix időpontban mindkét esetben. Ezen időpontokon kívül Veresegyház környékén van lehetőség átvenni a terméket egyeztetetés után.
Kapcsolattartás:
A kommunikáció e-mailben zajlik, így könnyebb nyomon követni a kéréseket és lehetséges adatokat és nem zavarjuk egymást a telefonálgatással. Kérlek ha citromail felhasználó vagy, akkor készülj fel, hogy ez nem lesz problémamentes. M! inden esetben nézd meg a spam/kéretlen levélszemét könyvtárat, a levelek néha itt landolnak.
A további vásárlási feltételeket, információkat az "Ismerj meg" oldal tartalmazza, kérlek ezt figyelmesen olvasd el a későbbi félreértések, viták elkerülése érdekében.
[-------------------------------------------------]
A licitálásra/vásárlásra ajánlott termékről:
A kép szerint.  Első tulajdonostól. A készülék az első pillanatól kezdve tokban és fóliával volt használva. Semmilyen külső sérülése, kopása, karca nincs, gyári állapotban van. Leejtve, ütve, stb nem volt. Akksija még nagyon jó állapotban van, érdemi csökkenést nem éreztem a teljesítményében. Értelemszerűen működik rendesen. T-Mobil függő. A képeken látható tartozékokkal + töltő.
Személyes átvételt szeretnék, nem bíznám a postára.
[-------------------------------------------------]
J! ó licitálást kívánok!
Foreign buyers happy to see. ! Mailed anywhere in the world.
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 26 000 Ft
Az aukció vége: 2016-04-20 20:30 . [ABC] Samsung Galaxy S2 okostelefon (T-Mobile) - Jelenlegi ára: 26 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése