2019. október 27., vasárnap

Maxi-Cosi Mura 3 multifunkciós sport babakocsi és hordozó - Jelenlegi ára: 79 000 Ft

Eladó sorba került a kedvenc babakocsink... Kislányunk kinőtte, reméljük másik kisgyermek használhatja még sokáig boldogan.
A színe közép-szürke (mindig elegáns : ), de a vidám csillagos minta miatt egyben dinamikus is és mind kislányoknak, kisfiúknak egyaránt tökéletes.
A váza három ponton négy kerekes, bolygóműves megoldás, így nagyon könnyen irányítható, de mégis stabil. Ha úgy tetszik, az első kerekek egyenes állásban rögzíthetőek, így az egyenes futása kiválló.
A sportkocsi egyaránt rögzíthető előre vagy anyuka (apuka!!! ) felé néző pozícióban és a háttámla finoman ledönthető, ha elalszik a gyermek, akár menet közben.
A napellenző minden pozícióban óvja hátulról és oldalról is a gyermeket, így a széltől mindig védett. Felülről kis (eltakarható) ablakon keresztül figyelhetjük a kicsit.
A sportülésnek elöl egy kivehető T-formájú kapaszkodója van a négy pontos bekötő hevederek mellett, így a nagyobb babáknak van mibe kapaszkodniuk utazás közben.
A váz összecsukható, a tolókar magassága állítható.
A vázhoz tartozik két adapterelem is, amiknek segítségével a hordozót és a mózeskosarat is rögzíthetjük. Mi kölcsön kaptuk a mózeskosarat, így azt nem tudjuk vele adni, de a hordozót igen.
A hordozónak integrált napellenzője van, amit a testéből lehet kifeszíteni a fogantyúra. A baba méretétől függően lehet alkalmazni egy kis betétet, ami a baba fejét és csípőjét támaszja, ameddig még nagyon pici.
A kocsi összmegjelenése újszerű, de nem gyűjtői darab: Néhány kisebb karcolás van a vázon és az alsó hordozó vászna egy pici lyukat is hordoz magán.
Reméljük sok örömüket lelik majd ebben a klassz kis kocsiban!

Jelenlegi ára: 79 000 Ft
Az aukció vége: 2019-11-16 13:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése