2019. október 29., kedd

SUPER WATER - hordozható szűrő, az egészséges víz forrása - Jelenlegi ára: 43 999 Ft


A termék megrendelése után 1-2 héten belül postázom, ahogy megérkezik.
Több termék esetén egy postaköltséget kell fizetni ennek díja posta pontra: 1135Ft
10. 000 Ft felett nincs postaköltség.
könnyű fel és leszerelhetőség
szabadság esetén is kiváló
speciális technológia, magas minőség
Előnyök és hatások
Az alapját kiváló minőségű speciális szénalapú technológia adja, valamint a nagyon magas nedvszívó képességű kókuszdió héj.
A világ különböző pontjain érvényben lévő legszigorúbb higiéniai feltételeknek is megfelel. Szabadalmaztatott technológiája, meggátolja a mikrobákat, és csökkenti a gasztrointesztinális betegségek kialakulásának veszélyét is.
Jelentősen csökkenti a nehézfémek, mint például az ólom, réz, illetve a gyógyszermaradványok és a hormonszármazékok mennyiségét a vízben. Németországban gyártott. A hatékonysága és a biztonsága és a víz higiéniája tesztelt és minősített a TÜV által. Az univerzális csatlakozójának köszönhetően, könnyen összeszerelhető és hordozható.
Használati utasítás
Az összes kereskedelemben kapható vízcsapra rászerelhető. A csomag egy extra átalakító alkatrészt is tartalmaz. Anélkül, hogy eltávolítanánk a szűrőt, szűrés nélküli opcióval is működtethető. Hozam: mintegy 0, 8 -1, 2 l/percenként, 4 baros víznyomás, és 10° C-os vízhőmérséklet mellett. A szűrési finomság: 0, 7 µ m. A szűrőbetét 12 hét, vagy maximum 1000 liter után cserélendő (fix helyre felszerelve) - 8 hét után vagy maximum 800 liter után (hordozva);


Jelenlegi ára: 43 999 Ft
Az aukció vége: 2019-11-19 08:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése