2020. április 25., szombat

Ki a faszagyerek? - Samuel L. Jackson, Eugene Levy, Miguel Ferrer - új - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Bontatlan, celofános!
Hang (borító alapján): magyar, angol, cseh  
Felirat (borító alapján):  magyar, angol, bolgár, cseh, horvát, román, szerb, szlovén
Ki a faszagyerek?
(The Man)
Rendező:  Les Mayfield
Szereplők:  Samuel L. Jackson, Eugene Levy, Miguel Ferrer 
Leírás:
Az egyik keménylegény (Samuel L. Jackson – Ponyvaregény), a másik meg nyamvadt, akár egy túrós lepény (Eugene Levy – Amerikai pite). Összeillenek, mint borsó meg a héja? Fityfenét. Bár az vitathatatlan, hogy ez a párosítás „ hihetetlenül komikus” (Kirk Honeycutt, The Hollywood Reporter), csak őket ne kérdezzük erről.
Vann ügynök (Jackson) mindig elkapja a rosszfiúk grabancát, ezúttal azonban valami más akad a kezei közé, mikor az üldözőbe vett fegyverkereskedő vevőjéről kiderül, hogy csak egy egyszerű flótás (Levy), aki rossz időben volt rossz helyen. Vann nem csügged, inkább ráveszi a szemlátomást beszédkényszerben szenvedő kisembert, hogy maradjon szerepben, aztán majd meglátják… Hogy ezek ketten mire mennek – azon kívül, hogy egymás idegeire – az még erősen kétséges, de hogy „ imádni fogod a filmet” (Neil Rosen, NY1 News), az biztos!
Extrák: Kimaradt jelenetek, Észbontó bakiparádé, Kisfilmek a forgatásról... és még sok minden más.
 
Személyes átvételre szinte minden nap reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem, vegye figyelembe, hogy csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudjuk felelősséggel feladni, valamint a postázás kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében lehetséges!

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2020-04-26 04:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése