2020. november 30., hétfő

Új Ónix rózsafüzér - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Eladó a képeken látható új, egyszer sem használt ónix rózsafüzér.
A rózsafüzérről röviden:
Hagyományos 59 szemes vagy 5 tizedes egyedi, kézzel készített ónix ásvány rózsafüzér. A szemek ezüst színű lánccal és dróttal vannak összekötve. Nyakba akasztható. A középérem és a feszület fémötvözetből készültek.
Hossza: 50 cm
Átmérő: 20 cm
Kb. 6mm átmérőjű ásványokból
Egyedi, kézzel készített.
A rózsafüzér műanyag díszdobozban kerül kiszállításra.
Horoszkóp
Bak (december 22. – január 20. )
Vízöntő (január 21. – február 19. )
Nyilas (november 23. – december 21. )
Ónix hatása: energia, védő, stabilitás, kitartás, stresszoldó, csontok, fogak, csonterősítő
Az ónix ásványt a középkor óta ismerjük és valójában fekete kalcedonról (achát) van szó. Könnyen össze lehet téveszteni obszidiánnal vagy fekete turmalinnal, ezért körültekintően vásároljunk, mivel mind a három kőnek teljesen más gyógyhatásai vannak. Az ónix, leginkább az öntudatot, a józan gondolkodást és a logikát erősíti, nagy segítsége lehet a labilis emberek számára, mivel kiegyensúlyozza az energiaáramlást a szervezetben. Erős védelmező ásvány, távol tartja a negatív entitásokat. Fokozza az életerőt, a kitartást és támogatást nyújt stresszes helyzetekben. Segítségével felszínre hozhatjuk a régi fájdalmakat, amelyeket megszüntethetünk a fizikai testen alkalmazott kristályterápiával. Az ónix erősíti a fogakat, csontokat és jótékonyan hat a csontvelőre.
Alkalmazása:
Viseljük ékszerként, leghatásosabb, ha a bal oldalunkon hordjuk vagy fülbevalóként megszünteti a belső fül okozta egyensúlyi betegségeket. Használhatjuk marokkőként vagy tegyük a megfelelő testrészre.

Jelenlegi ára: 3 700 Ft
Az aukció vége: 2020-11-30 14:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése