2021. május 25., kedd

Omron X3 comfort intelligens mandzsettával , felkaros vérnyomásmérő - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Omron X3 comfort otthoni vérnyomásmérő , intelligens mandzsettával , felkaros vérnyomásmérő (09/2020)
Új, csomagolás sérült termék, nem a gyári dobozában. (A termék sértetlen. )
Rtsz:, kd51
Eredeti kiskereskedelmi ára : 27. 990 Ft
Allinshop eladási ár: 19. 990 Ft
A termékről: (Fordított szöveg. )
Intelli Wrap Mandzsetta - Ez a könnyen használható, előformázott felkar mandzsetta mérete 22-42 cm a könnyű felvételhez, és minden helyzetben leolvasást biztosít Karkötő csomagolási útmutató: a rossz elhelyezés az adatok pontatlanságának egyik fő oka; A mozgási útmutató és a mutatók segítenek elkerülni ezeket a hibákat Maradjon felül a nyomáson: miután felvette, az X3 Comfort megmutatja, hogy szabálytalan szívverést észlelt-e vagy magas a vérnyomása, ami magas vérnyomást jelez Könnyű hozzáférés az adatokhoz: az X3 Comfort akár 60 olvasmányt is tárol legfeljebb két ember számára, hogy elősegítse a szív állapotának figyelemmel kísérését és pozitív változásokat hajtson végre az egészségesebb jövő érdekében
Szállítás tartalma: 1x X3 Comfort vérnyomásmérő 22-42 cm-es Intelli Wrap mandzsettával, kézi és hordtáskával
Termékleírás
Omron X3 Comfort A klinikailag tesztelt Omron X3 Comfort egy megbízható otthoni vérnyomásmérő, amely pontos leolvasást nyújt a szív egészségi állapotáról. Az egyszerűen használható funkciók, beleértve az Intelli Wrap mandzsetta technológiát , megkönnyítik a rendszeres állapotfelmérés beépítését a mindennapi életbe. Minden leolvasáskor az X3 megjeleníti a vérnyomását és a pulzusát, valamint egy mutatót, amely jelzi, ha szabálytalan szívverést észleltek, vagy ha magas a vérnyomása. Az X3 Comfort megkönnyíti az otthoni hipertónia nyomon követését , így nyomon követheti az egészségi állapotának fejlődését.
Jellemzők
Kar vérnyomásmérő
Intelli Wrap mandzsetta, 22-42 cm.
Memória: 2 felhasználó x 60 mérés
Klinikai tesztelés: , diabéteszes és terhességi
Kompatibilitás: Okostelefon eszközök
Csatlakoztassa az Omron connect alkalmazáshoz
Méretek: 10, 5 x 8, 5 x 15, 3 cm
Súly: 340g
Működéshez szükséges: 4 db AA ellem (nem tartozék)
Használati útmutató: angol, német, spanyol nyelven
Egyéb jellemzők és óvintézkedések
Az Intelli Wrap mandzsetta pontos leolvasást nyújt bármely kar helyzetben, hogy kiküszöbölje a mandzsetta elhelyezésének problémáját. Az Omron X3 Comfort megjeleníti a pulzusát és egy mutatót, ha szabálytalan szívverést észlel, vagy ha a vérnyomása meghaladja az ajánlott szintet, ami ami hipertóniára utal. Az Omronról Az Omron célja, hogy minimalizálja az egészségügyi problémák hatását. Feladata , hogy termékeinek köszönhetően aktív és kifizetődő életet éljen. Az Omron világelső a megfelelő orvosi berendezések területén, és az első márka a digitális vérnyomásmérők és a légzőkezelések területén. Az egészségesebb élet kompromisszumok nélkül él, és ösztönzi az Omronot arra, hogy ragaszkodjon termékeihez.

Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2021-05-25 15:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése